To Tree
 

Help
Introduktion

Om denna repetitionskurs i engelska

Denna kurs är utvecklad av Statens Skola för Vuxna i Härnösand. Tanken bakom denna kurs är att du ska kunna fräscha upp dina engelska kunskaper. Det är kanske länge sedan du studerade eller så känner du att du behöver repetera lite innan du börjar med gymnasiets kurs Engelska A.

Kursen innehåller åtta fristående temahus som helst läses i den ordning som visas på trädet och ett slutprov. Varje hus består av olika övningar kring ett tema som ger dig tillfälle att träna de olika moment som ingår i engelska kursen. Det finns självrättande övningar, läsövningar och hörövningar samt ett delprov i varje hus. När du blir godkänd på provet är du klar för nästa temahus. Du ska arbeta dig igenom alla hus tills du känner att du är redo för slutprovet.

När du har klarat slutprovet, skicka ett e-mail till oss på SSVH. Du är välkommen att börja läsa Engelska A, som är den kurs man läser först i gymnasiet och som ger allmän behörighet för högskolestudier. Prata gärna med vår SYO-konsulent om du behöver råd om hur du ska gå vidare med dina studier.

Välkommen in!